Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita steelassa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle steelassa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään steelassa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "steelassa".

Steelassa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan steelassa käyttöä lauseessa.


  1. Aleksanteri mainitaan myös eresoslaisessa steelassa, joka käsittelee tapahtumia vuoden 336 eaa.


  2. Säädöksestä on säilynyt kopio Filain saaren Isiksen temppelin seinällä ja Nubayrahin kaupungista löydetyssä steelassa.


  3. Aleksanterin määräys maanpakoon ajettujen kotiinpaluusta mainitaan myös tegealaisessa steelassa, joka on löydetty Delfoista.


  4. Kuttamuwan steelassa on piirtokirjoituksen lisäksi kuva-aihe, jossa mieshahmo istuu valtaistuimella kädessään kohotettu juoma-astia ja toisessa kädessä valtikkaa symboloiva kasvi.


  5. Hän teki kaivauksia Kuninkaiden laaksossa varmana siitä, että löytäisi faarao Tutankhamonin haudan, sillä hän oli nähnyt faaraon nimen Karnakin temppelin steelassa ja Kuninkaiden laaksosta löytyneissä esineissä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Aleksanteri_Suuri_antiikin_lähteissä, https://fi.wikipedia.org/wiki/Rosettan_kivi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuttamuwan_steela, https://fi.wikipedia.org/wiki/KV62

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ steela steeloihin ››

Yleistä "steelassa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle steelassa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "steelassa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "steelassa" käytöstä.