Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita stereomiksaus

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle stereomiksaus tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään stereomiksaus lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "stereomiksaus". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan stereomiksaus eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat stereomiksausten. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan stereomiksaus taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Stereomiksaus lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan stereomiksaus käyttöä lauseessa.


  1. Albumista tehtiin sekä mono- että stereomiksaus.


  2. Kappaleen ensimmäinen stereomiksaus tehtiin tiistaina 26.


  3. Uusi stereomiksaus tehtiin lähemmäs vuosi kappaleen julkaisun jälkeen, 10.


  4. Uusi stereomiksaus korvasi aiemman stereomiksauksen, joka oli tehty edellisenä vuonna.


  5. Kahden kappaleen miksauksessa on pieniä eroja painosten välillä: ”No Replyn” stereomiksaus on erilainen ja ”Words of Loven” stereoversio on yhdeksän sekuntia monoversiota lyhyempi.

Stereomiksausten lauseessa

Stereomiksausten on muunnos sanasta stereomiksaus, alta löydät esimerkkilauseita sanalle stereomiksausten.


  1. Tämä johtui siitä, että stereomiksausten master-nauhoja ei ollut kiireessä ehditty odottaa saapuvan Britanniasta.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ stereomiksaukset stereomiksausta ››

Yleistä "stereomiksaus" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle stereomiksaus ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "stereomiksaus" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "stereomiksaus" käytöstä.