Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita stereona

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle stereona tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään stereona lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "stereona".

Stereona lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan stereona käyttöä lauseessa.


  1. Levyn brittiläinen versio julkaistiin stereona ja monona.


  2. Ensimmäinen C-kasettiversio ilmestyi stereona ennen vuotta 1973, kuten myös 8-raita.


  3. Siitä otettiin uusintapainos vuonna 1968, jolloin se julkaistiin sekä monona että stereona.


  4. Kelanauhasta ilmestyi uusintapainos vuonna 1968, jolloin se ilmestyi sekä monona että stereona.


  5. Ensimmäinen C-kasettiversio ilmestyi stereona vuonna 1970, ja stereoääninen 8-raita ennen vuotta 1973.


  6. Albumi oli ensimmäinen stereona julkaistu reggae-albumi, ja sen kevyen kitarapitoinen soundi oli uutta reggaessa, joka siihen asti oli nojannut bassoon ja rumpuihin.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ stereomiksausta stereota ››

Yleistä "stereona" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle stereona ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "stereona" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "stereona" käytöstä.