Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita sulfaatin

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle sulfaatin tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään sulfaatin lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "sulfaatin".

Sulfaatin lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan sulfaatin käyttöä lauseessa.


  1. Cesium muodostaa joitakin komplekseja sulfaatin, tiosulfaatin sekä heksasyanoferraatteja vesiliuoksessa.


  2. Hapetusluvulla +IV neptuniumilla on paljon erilaisia kompleksiyhdisteitä muun muassa nitraatin ja sulfaatin kanssa sekä joitakin kelaatteja.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Cesium, https://fi.wikipedia.org/wiki/Neptunium

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ sulettua sulfaatteja ››

Yleistä "sulfaatin" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle sulfaatin ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "sulfaatin" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "sulfaatin" käytöstä.