Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita suojuksen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle suojuksen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään suojuksen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "suojuksen".

Suojuksen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan suojuksen käyttöä lauseessa.


  1. Pääsarjan suojuksen lehdet ovat isoja ja lehtimäisiä.


  2. Toukka kiinnittää suojuksen silkillä vakaaseen alustaan, kuten kiveen tai kasvimateriaaliin.


  3. Mopossa oli putkirunko, joka oli aluksi avoin, mutta 1960- ja 1970-lukujen vaihteen paikkeilla jalkatilan suojuksen ylle lisättiin tuulilasi ja katos.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ suojista suojuksessa ››

Yleistä "suojuksen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle suojuksen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "suojuksen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "suojuksen" käytöstä.