Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita surkeaksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle surkeaksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään surkeaksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "surkeaksi".

Surkeaksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan surkeaksi käyttöä lauseessa.


  1. Levy ei ollut menestys, mutta taustoja kehuttiin, eikä Somerjokeakaan aivan surkeaksi haukuttu.


  2. Hänen mukaansa turkkilaisten asema Smyrnassa oli käynyt niin surkeaksi, että voitiin liioittelematta puhua ’hirmuhallinnosta’, ja että samoin alkoi yhä selvemmin olla laita maaseudullakin.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Rauli_Badding_Somerjoki, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kreikan–Turkin_sota_(1919–1922)

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ surkeaa surkean ››

Yleistä "surkeaksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle surkeaksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "surkeaksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "surkeaksi" käytöstä.