Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita suurmenestykseksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle suurmenestykseksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään suurmenestykseksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "suurmenestykseksi".

Suurmenestykseksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan suurmenestykseksi käyttöä lauseessa.


  1. Answers muodostui näin suurmenestykseksi, ja vain viidessä vuodessa sen levikki kohosi miljoonaan kappaleeseen.


  2. Valinta osoittautui onnistuneeksi, sillä ”Wuthering Heights” nousi lopulta Britannian singlelistan ykköseksi ja kansainväliseksi suurmenestykseksi.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Alfred_Harmsworth_Northcliffe, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kate_Bush

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ suurmaista suurmenestyksen ››

Yleistä "suurmenestykseksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle suurmenestykseksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "suurmenestykseksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "suurmenestykseksi" käytöstä.