Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita syntynsä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle syntynsä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään syntynsä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "syntynsä".

Syntynsä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan syntynsä käyttöä lauseessa.


  1. Lajeina kisoissa olivat yleisurheilu, uinti, tennis, lentopallo sekä NMKY:n omissa piireissä syntynsä saanut koripallo.


  2. Otanmäen malmissa tavataan vain harvoin V-Ti-Fe-malmeille yleistä magnetiitin ja ilmeniitin lamellaarista yhteenkasvamaa, koska malmi on syntynsä jälkeen metamorfoitunut.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_koripallon_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmeniitti

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ syntyneitä syntynyt ››

Yleistä "syntynsä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle syntynsä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "syntynsä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "syntynsä" käytöstä.