Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita taiteilijasiirtokunta

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle taiteilijasiirtokunta tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään taiteilijasiirtokunta lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "taiteilijasiirtokunta".

Taiteilijasiirtokunta lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan taiteilijasiirtokunta käyttöä lauseessa.


  1. Önningebyn sanotaan olleen paitsi ensimmäinen, myös ainoa varsinainen taiteilijasiirtokunta Suomessa.


  2. Önningebyn yhteisön taustalla oli 1870-luvulla perustettu tanskalainen Skagenin taiteilijasiirtokunta, jolla puolestaan oli ranskalaiset esikuvat.


  3. Önningebyn taiteilijasiirtokunta oli taiteilijasiirtokunta, joka toimi maisemamaalari Victor Westerholmin johdolla Jomalassa Ahvenanmaalla 1800–1900-lukujen vaihteessa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ taiteilijaseuran taiteilijasta ››

Yleistä "taiteilijasiirtokunta" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle taiteilijasiirtokunta ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "taiteilijasiirtokunta" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "taiteilijasiirtokunta" käytöstä.