Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita takaselkänoja

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle takaselkänoja tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään takaselkänoja lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "takaselkänoja".

Takaselkänoja lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan takaselkänoja käyttöä lauseessa.


  1. Vakiovarustukseen kuului kaksiosainen takaselkänoja, kierrosluku- ja öljymäärän mittari, sisältä säädettävät peilit ja ohjauspyörän sekä istuimen korkeussäädöt.


  2. Maininnan arvoisia varusteita olivat lukuvalo, lämmitettävät etuistuimet, kello sekä viisiovisen mallin kaksiosainen takaselkänoja ja turvavöiden korkeudensäätö.


  3. Varustelu oli sama kuin aiemmassa GTS-mallissa, mutta kaksiosainen takaselkänoja sekä ohjauspyörän ja istuimen korkeussäädöt oli karsittu 1,4-litraisten varustelusta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Renault_19

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ takaseinässä takasi ››

Yleistä "takaselkänoja" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle takaselkänoja ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "takaselkänoja" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "takaselkänoja" käytöstä.