Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita talousoikeuden

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle talousoikeuden tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään talousoikeuden lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "talousoikeuden".

Talousoikeuden lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan talousoikeuden käyttöä lauseessa.


  1. Hän jatkoi professorina senaattoriksi nimittämiseensä 1882 asti ja hoiti 1877–1882 lisäksi talousoikeuden ja kansantaloustieteen professuuria.


  2. Talous liittyy yritystoiminnan ohella ympäristöoikeuteen ja kiinteistöoikeuteen (ympäristötalous, kiinteistötalous), jolloin ollaan perinteisen talousoikeuden alalla.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ talousohjelman talousongelmat ››

Yleistä "talousoikeuden" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle talousoikeuden ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "talousoikeuden" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "talousoikeuden" käytöstä.