Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita talousongelmia

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle talousongelmia tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään talousongelmia lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "talousongelmia".

Talousongelmia lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan talousongelmia käyttöä lauseessa.


  1. Ensimmäinen maailmansota toi kuitenkin talousongelmia ja poliittista epävakautta.


  2. Aurelianus salli viinitarhojen myydä tuotteitaan verovapaasti helpottaakseen viljelijöiden talousongelmia.


  3. Vuosina 1998–2001 maassa oli jälleen talousongelmia ja väkivaltaisia levottomuuksia, jotka tukahdutettiin armeijan avulla.


  4. Ennen kauden alkua seuralla oli ollut vakavia talousongelmia, ja kausi olisi jäänyt pelaamatta ilman Turun Palloseuran jääkiekkojaoston tukea.


  5. Vuoden 1989 jälkeen ilmaisunvapaus laajeni mutta samalla syntyi myös talousongelmia, kun kotimainen elokuva joutui kilpailemaan Hollywoodin suurtuotantojen kanssa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ talousongelmat talousongelmien ››

Yleistä "talousongelmia" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle talousongelmia ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "talousongelmia" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "talousongelmia" käytöstä.