Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita talvehtivien

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle talvehtivien tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään talvehtivien lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "talvehtivien".

Talvehtivien lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan talvehtivien käyttöä lauseessa.


  1. Suomessa talvehtivien järripeippojen määräksi arvioidaan 1 100 yksilöä.


  2. Vaikka Etelä-Koreassa talvehtivien lintujen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, muut elinalueet ovat vailla suojaa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ talvehtivia talveksi ››

Yleistä "talvehtivien" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle talvehtivien ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "talvehtivien" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "talvehtivien" käytöstä.