Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita tanssia

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle tanssia tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään tanssia lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "tanssia".

Tanssia lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan tanssia käyttöä lauseessa.


  1. Ohjelmassa on taidetta, musiikkia, sekä tanssia.


  2. Se yhdistää modernia tanssia eri etnisten ryhmien perinteisiin kansantansseihin.


  3. Frelimon kulttuuripolitiikka suosi kirjallisuuden sijasta tanssia, musiikkia, laulua ja kuvataidetta, sillä niitä pidettiin selvemmin perinteisinä taidemuotoina.


  4. Essaouiralle tyypillinen tanssityyli on vuosisatojen kuluessa kehittynyt laâlaoui, joka on rinta rinnan tanssittavaa lyömäsoittimilla säestettyä rytmistä tanssia.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ tansseja tanssiaiset ››

Yleistä "tanssia" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle tanssia ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "tanssia" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "tanssia" käytöstä.