Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita tarpeettomasti

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle tarpeettomasti tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään tarpeettomasti lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "tarpeettomasti".

Tarpeettomasti lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan tarpeettomasti käyttöä lauseessa.


  1. Amissit eivät halua helpottaa työtään tarpeettomasti koneiden avulla.


  2. Vastaavasti ne, jotka saattoivat olla syyttömiä, kärsivät tuomionsa tarpeettomasti.


  3. Ryan Harveyn mukaan Smithin halu kuvailla synkkiä visioitaan menee liiallisuuksiin ja hidastaa juonta tarpeettomasti.


  4. Vuonna 1956 Hruštšov ilmoitti tyrmistyneelle puoluejohdolle Stalinin väärinkäyttäneen valtaansa ja tarpeettomasti alistaneen neuvostokansalaisia.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ tarpeettomaksi tarpeettomina ››

Yleistä "tarpeettomasti" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle tarpeettomasti ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "tarpeettomasti" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "tarpeettomasti" käytöstä.