Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita tasangosta

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle tasangosta tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään tasangosta lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "tasangosta".

Tasangosta lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan tasangosta käyttöä lauseessa.


  1. Eroosion muodostamasta tasangosta kohoaa paikoin jäännösvuoria.


  2. Pääosa tasangosta on lievästi kumpuilevaa, mutta Phnom Penhin eteläpuolella maasto tasoittuu.


  3. Idässä Appalakkien vuorijono kulkee pohjois-eteläsuunnassa lähes koko Yhdysvaltojen poikki ja erottaa itärannikon sisämaan tasangosta.


  4. Kenian maasto nousee rannikon alavasta tasangosta kohti maan keskiosan vuoriketjuja, joiden korkeimmat huiput kohoavat kolmeen kilometriin.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ tasangon tasankoalue ››

Yleistä "tasangosta" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle tasangosta ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "tasangosta" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "tasangosta" käytöstä.