Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita teettivät

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle teettivät tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään teettivät lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "teettivät".

Teettivät lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan teettivät käyttöä lauseessa.


  1. Talveksi seurakuntalaiset teettivät hänelle uuden papinkaavun ja takin.


  2. Kripos ja Bergenin yliopisto teettivät hampaille isotooppianalyysin, jonka tulokset julkaistiin vuonna 2017.


  3. Kilpailukykyään parantaakseen monet autonvalmistajat teettivät paikallisilla yrityksillä autoja rakennussarjoista.


  4. Barokkiarkkitehtuuri syntyi Roomassa 1600-luvun taitteessa kun paavit ja heidän sukulaisensa teettivät palatseja ja kirkkoja uusille sääntökunnille.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Johannes_Paavali_II, https://fi.wikipedia.org/wiki/Isdalenin_nainen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Trekka, https://fi.wikipedia.org/wiki/Barokin_arkkitehtuuri

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ teetti teettämien ››

Yleistä "teettivät" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle teettivät ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "teettivät" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "teettivät" käytöstä.