Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita tehoaa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle tehoaa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään tehoaa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "tehoaa".

Tehoaa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan tehoaa käyttöä lauseessa.


  1. Sairaalakeuhkokuumeessa antibioottihoito suositellaan valittavaksi siten, että se tehoaa yleisimpiin aiheuttajabakteereihin.


  2. Usein hoitoon lisätään makrolidiantibiootti, joka tehoaa infektiossa mahdollisesti mukana oleviin epätyypillisiin bakteereihin.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ tehoa tehoin ››

Yleistä "tehoaa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle tehoaa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "tehoaa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "tehoaa" käytöstä.