Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita tehoindeksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle tehoindeksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään tehoindeksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "tehoindeksi".

Tehoindeksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan tehoindeksi käyttöä lauseessa.


  1. Hänelle merkittiin myös paras yksittäisen ottelun tehoindeksi, kun hän keräsi 6.


  2. Kauden tehokkain pelaaja oli Lappeenrannan NMKY:n Adrian Henning, jonka tehoindeksi oli keskimäärin 25,3 ottelua kohti.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ tehoin tehoisan ››

Yleistä "tehoindeksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle tehoindeksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "tehoindeksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "tehoindeksi" käytöstä.