Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita tiedepiireissä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle tiedepiireissä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään tiedepiireissä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "tiedepiireissä".

Tiedepiireissä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan tiedepiireissä käyttöä lauseessa.


  1. Curiet olivat ehtineet saada mainetta tiedepiireissä ympäri Eurooppaa.


  2. Palkinnon myötä Ranskan tiedepiireissä molempia alettiin todella arvostaa.


  3. John Herschelin esittämää kysymystä elämän alkuperästä alettiin pohtia hyvin laajalla rintamalla tiedepiireissä.


  4. Vastaus ei ollut kovinkaan tyydyttävä tiedepiireissä, sillä se tarkoittaisi sitä, että aika kuluu eri paikoissa eri tavalla ja tämä oli vastoin silloista käsitystä ajasta.


  5. Uskonnollisissa piireissä tämä tulkittiin todisteeksi tulvan historiallisuudesta, kun taas tiedepiireissä arvioitiin, että Raamattu oli saanut vaikutteita vanhemmasta kirjallisuudesta.


  6. Hän joutui tiedepiireissä naurun kohteeksi, kun hän väitti tähtikämmekän pölyttäjäksi toistaiseksi tuntematonta hyönteistä, jonka kärsä olisi yhtä pitkä kuin kukan lähes 30 senttimetrin mittainen kannus.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Marie_Curie, https://fi.wikipedia.org/wiki/Charles_Darwin, https://fi.wikipedia.org/wiki/Fysiikan_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mesopotamialainen_vaikutus_Raamatussa

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ tiedepalkinto tiedepiirien ››

Yleistä "tiedepiireissä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle tiedepiireissä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "tiedepiireissä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "tiedepiireissä" käytöstä.