Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita tieteellisin

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle tieteellisin tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään tieteellisin lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "tieteellisin".

Tieteellisin lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan tieteellisin käyttöä lauseessa.


  1. Nykyaikainen julkinen museo, jonka tehtävänä on kerätä, säilyttää ja pitää esillä kokoelmiaan sekä tieteellisin että kasvatuksillisin tavoittein, syntyi 1800-luvun jälkipuoliskolla.


  2. Palosen mukaan kirjaa on vaikea arvioida tieteellisin kriteerein, koska se on ”blogiteksteistä koottu lähdeviitteinen pamfletti, joka sisältää perättömiä ja tarkoitushakuisia väitteitä”.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ tieteellisillä tieteellisinä ››

Yleistä "tieteellisin" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle tieteellisin ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "tieteellisin" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "tieteellisin" käytöstä.