Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita tonnikalojen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle tonnikalojen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään tonnikalojen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "tonnikalojen".

Tonnikalojen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan tonnikalojen käyttöä lauseessa.


  1. Punajalkasuulat voivat saalistaa myös delfiinien ja tonnikalojen kanssa, jotka paimentavat kalaparvia pintaa kohti.


  2. Kalojen joukossa liitokaloilla on hyvin poikkeukselliset kyvyt niitä uhkaavilta petokaloilta pakenemiseen, välttäen siten helposti esimerkiksi miekka- tai tonnikalojen saaliiksi joutumisen.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Punajalkasuula, https://fi.wikipedia.org/wiki/Liitokalat

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ tonnikaloja tonniksi ››

Yleistä "tonnikalojen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle tonnikalojen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "tonnikalojen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "tonnikalojen" käytöstä.