Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita toteutetun

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle toteutetun tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään toteutetun lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "toteutetun".

Toteutetun lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan toteutetun käyttöä lauseessa.


 1. Se lienee ollut muodoltaan jo toteutetun mukainen.


 2. Vuonna 1910 toteutetun vallankumouksen jälkeen Portugali seurasi Ranskan mallia.


 3. Ongelmahan on yleisen ja ajatellun ja toisaalta konkreettisesti toteutetun välinen ongelma.


 4. Veistoskilpailun voittaneen ja toteutetun ehdotuksen nimi oli Suomen Marsalkka vapaaherra C.


 5. Tuolloin toteutetun uudelleentarkastuksen yhteydessä sen ikärajaksi merkittiin S eli sallittu.


 6. Lokakuussa WSOY julkaisi Mari Koppisen kanssa yhteistyössä toteutetun Minä olen Anna Puu -teoksen.


 7. Vuoden 2010 lokakuussa toteutetun väestönlaskennan mukaan Komin tasavallan asukasluku oli 901 189 henkeä.


 8. Pietilä suunnitteli vuonna 1963 toteutetun Branderin kahvilan Kalevan kirkon sisätilojen kokeiluprototyypiksi.


 9. Remu Aaltonen on pitänyt mahdollisena, että livelevyn suunnittelu jäi seuraavana vuonna toteutetun videohankkeen jalkoihin.


 10. Seaman oli lykännyt Junction Cityn toteuttamista niin sanotulla Rautakolmion alueella toteutetun operaatio Cedar Fallsin suorittamiseksi ensin.


 11. Liikennetilanteen/liikennemäärien muuttuessa SYVARI-järjestelmän ylläpito on huomattavasti vaikeampaa kuin perinteiseti toteutetun etuusjärjestelmän.


 12. Mikkonen suunnitteli keväällä 1995 Stockmannin Helsingin keskustan tavaratalossa toteutetun erikoisnäyttelyn Suomi sodassa kunnia veteraaneille 1939–1945.


 13. Vuoden 2003 Grammy-palkintogaalassa albumi oli ehdolla parhaaksi vaihtoehtoalbumiksi ja sen tuottajat Nigel Godrich ja Darrell Thorp voittivat teknisesti parhaiten toteutetun albumin palkinnon.


 14. Hämmennyksen keskellä Hurriganes päätti kokeilla viimeistä keinoaan ja levyttää kunnollisilla sävellyksillä, tuoreilla sovitusideoilla ja hyvillä soundeilla toteutetun huolellisesti suunnitellun albumin.


 15. Neuvostoliiton hajotessa Suomen idänkauppa romahti kokonaan loppuvuodesta 1990, mikä yhdessä 1980-luvulla toteutetun rahoitusmarkkinoiden hallitsemattoman vapautuksen kanssa syöksi Suomen syvään taloudelliseen lamaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kerimäen_kirkko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Katolisen_kirkon_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Jesuiittojen_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Marsalkka_Mannerheimin_ratsastajapatsas, https://fi.wikipedia.org/wiki/Helmikuun_manifesti_(elokuva), https://fi.wikipedia.org/wiki/Anna_Puu, https://fi.wikipedia.org/wiki/Komin_tasavalta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kalevan_kirkko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Seven_Days,_Seven_Nights, https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Junction_City, https://fi.wikipedia.org//wiki/Liikennevalo-ohjaus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Timo_T._A._Mikkonen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Radiohead, https://fi.wikipedia.org/wiki/10/80, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomi

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ toteutetulla toteutetussa ››

Yleistä "toteutetun" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle toteutetun ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "toteutetun" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "toteutetun" käytöstä.