Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita traumoja

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle traumoja tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään traumoja lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "traumoja".

Traumoja lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan traumoja käyttöä lauseessa.


  1. Paavi pyrki parantamaan aikaisemmin juutalaissuhteisiin syntyneitä traumoja.


  2. Monissa albumin kappaleissa Lennonin laulu muistuttaa huutoterapiaa, ja albumin kappaleet käsittelevät Lennonin lapsuuden ja nuoruuden traumoja.


  3. Hänen tarkoituksensa oli näyttää entisille kiusaajilleen, mutta tapahtuma ja etenkin sen tiedotustilaisuus nostivatkin Janisille pintaan vanhoja traumoja.


  4. Menetelmän hyödyistä ei ole näyttöä, ja usein terapian avulla luodut valemuistot käsittelevät erilaisia traumoja, mikä voi aiheuttaa potilaalle tarpeetonta ahdistusta.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ traumoista tree ››

Yleistä "traumoja" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle traumoja ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "traumoja" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "traumoja" käytöstä.