Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita työmahdollisuuksia

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle työmahdollisuuksia tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään työmahdollisuuksia lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "työmahdollisuuksia".

Työmahdollisuuksia lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan työmahdollisuuksia käyttöä lauseessa.


  1. Paimion parantolan valmistumisen jälkeen Aallot muuttivat Helsinkiin, jossa oli enemmän työmahdollisuuksia.


  2. Owens jatkoi opintojaan yliopistossa mutta ei koskaan valmistunut, mikä vei häneltä myöhemmin useita työmahdollisuuksia.


  3. Liukonen vietti nuorena kiertelevää elämää ja kulki jalkaisin paikkakunnalta toiselle pitkin eteläistä Suomea aina sinne, missä kuuli olevan työmahdollisuuksia.


  4. Perinteiset sosiaaliset ja uskonnolliset normit edesauttavat rajoittamaan naisten koulutus- ja työmahdollisuuksia sekä lisäävät heidän riskiään joutua seksuaalisen väärinkäytön kohteeksi.


  5. Lukuisten ruhtinaiden, herttuoiden, kreivien, vaaliruhtinaiden ja hallitsijoiden suuri määrä loi paljon työmahdollisuuksia muusikoille, koska kukin hallitsija pyrki jäljittelemään Versailles'n hovin loistoa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Alvar_Aalto, https://fi.wikipedia.org/wiki/Jesse_Owens, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ere_Kolu, https://fi.wikipedia.org/wiki/Turkmenistan, https://fi.wikipedia.org/wiki/Barokkimusiikki

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ työmaata työmaiden ››

Yleistä "työmahdollisuuksia" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle työmahdollisuuksia ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "työmahdollisuuksia" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "työmahdollisuuksia" käytöstä.