Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita työnantajana

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle työnantajana tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään työnantajana lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "työnantajana".

Työnantajana lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan työnantajana käyttöä lauseessa.


  1. Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen tukikohta toimi merkittävänä työnantajana kaupungille.


  2. Struttia pidettiin hyvänä työnantajana, sillä hän rakennutti työläisilleen kunnon asuintaloja Belperiin ja Milfordiin.


  3. Hänet tunnettiin edistyksellisenä työnantajana, joka muun muassa oli ottanut käyttöön kahdeksan tunnin työpäivän ja sairasajan palkan jo ennen kuin ne tulivat lakisääteiseksi.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Akhalkalaki, https://fi.wikipedia.org/wiki/Jedediah_Strutt, https://fi.wikipedia.org/wiki/Nog_med_blodbad!

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ työnantajan työnantajansa ››

Yleistä "työnantajana" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle työnantajana ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "työnantajana" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "työnantajana" käytöstä.