Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita työstöä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle työstöä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään työstöä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "työstöä".

Työstöä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan työstöä käyttöä lauseessa.


  1. Hänelle rakennettiin ratsastajapatsaan työstöä varten uusi ateljeerakennus Lauttasaaren, joka valmistui loppuvuodesta 1956.


  2. Tieverkon kunnostuksen ympäristöhaittoihin on koetettu vaikuttaa kierrättämällä vanhaa asfalttia uuden raaka-aieneeksi ja kokeilemalla asfaltin työstöä entistä matalammissa lämpötiloissa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ työstövaiheessa työstöön ››

Yleistä "työstöä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle työstöä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "työstöä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "työstöä" käytöstä.