Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita vaaratilanteista

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle vaaratilanteista tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään vaaratilanteista lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "vaaratilanteista".

Vaaratilanteista lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan vaaratilanteista käyttöä lauseessa.


  1. Paikalliset asukkaat pitävät kääpiövesikaurista epätavallisen älykkäänä ja nokkelana selviytymään vaaratilanteista.


  2. Olennainen osa ydinturvallisuutta on käyttökokemustoiminta: vaaratilanteista pyritään oppimaan ja estämään samanlaisen tapahtuman toistuminen.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kääpiövesikauris, https://fi.wikipedia.org//wiki/Fukushiman_ydinvoimalaonnettomuus

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ vaaratilanteiden vaaratilanteita ››

Yleistä "vaaratilanteista" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle vaaratilanteista ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "vaaratilanteista" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "vaaratilanteista" käytöstä.