Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita vakoojista

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle vakoojista tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään vakoojista lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "vakoojista". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan vakoojista eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat vakoojistaan. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan vakoojista taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Vakoojista lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan vakoojista käyttöä lauseessa.


  1. Syytteet useimmiten olivat epäillyt länsimaisista vakoojista.


  2. Cohenia on sittemmin pidetty yhtenä Israelin menestyneimmistä vakoojista.


  3. Kumpikin osapuoli pyrki myös vastavakoiluun ja tämän ansiosta useat vakoojista vangittiin tai teloitettiin.


  4. Sodan jälkeen amerikkalaiset pidättivät Dayn, mutta hän pääsi vapaaksi annettuaan tietoja Neuvostoliiton vakoojista.


  5. Dayta ei syytetty maanpetoksesta koska hän antoi amerikkalaisille tietoja neuvostoliittolaisista vakoojista jotka toimivat Euroopassa.


  6. Boydista tuli yksi Konfederaation merkittävimmistä vakoojista hänen toimitettuaan elintärkeää tietoa kenraalimajuri Thomas Jacksonille.


  7. Koska vakoojista kerättyjä tietoja pimitettiin, ei ole selvää kuinka laajasti Lincoln toteutti uhkauksensa; joka tapauksessa useita Konfederaation vakoojia teloitettiin sodan aikana.


  8. Pronssitiikeria pidetään myös asiantuntijavakoilijana, koska hän oli aikoinaan Syndikaatin jäsen (hänen kaltaisista tunnetuista vakoojista koostuva neuvosto) ja hän toimii pätevänä tiedottajana palkkasoturiyhteisössä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Unkarin_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Eli_Cohen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vakoilu_Yhdysvaltain_sisällissodassa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Donald_S._Day, https://fi.wikipedia.org/wiki/Pronssitiikeri

Vakoojistaan lauseessa

Vakoojistaan on muunnos sanasta vakoojista, alta löydät esimerkkilauseita sanalle vakoojistaan.


  1. Tähtijoukot yrittävät myöhemmin pelastaa planeetta Torfalta yhden vakoojistaan, joka oli joutunut skrullien, muodonmuuttajien ja kriiden vanhojen verivihollisten, vangiksi.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Captain_Marvel_(elokuva)

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ vakoojina vaku ››

Yleistä "vakoojista" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle vakoojista ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "vakoojista" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "vakoojista" käytöstä.