Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita vakuutusyhtiö

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle vakuutusyhtiö tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään vakuutusyhtiö lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "vakuutusyhtiö". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan vakuutusyhtiö eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat vakuutusyhtiöiden, vakuutusyhtiölle, vakuutusyhtiön, vakuutusyhtiössä, vakuutusyhtiöstä ja vakuutusyhtiöt. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan vakuutusyhtiö taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Vakuutusyhtiö lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan vakuutusyhtiö käyttöä lauseessa.


 1. Myös espanjalainen vakuutusyhtiö Mutua Madrileña päätti katkaista sponsorisopimuksensa tallin kanssa, koska koki maineensa tahraantuneen jupakassa.


 2. Friedmann sai ensimmäisen toimeksiantonsa Pariisissa, kun kaupungissa käymässä ollut Simon Guttman kertoi, että sveitsiläinen vakuutusyhtiö tarvitsi mainoskuvia.

Vakuutusyhtiöiden lauseessa

Vakuutusyhtiöiden on muunnos sanasta vakuutusyhtiö, alta löydät esimerkkilauseita sanalle vakuutusyhtiöiden.


 1. Taloudellisiin uudistuksiin kuului pankkien, vakuutusyhtiöiden ja monien teollisuusyritysten kansallistaminen.


 2. Useiden maailman suurimpiin kuuluvien investointipankkien ja vakuutusyhtiöiden pääkonttori sijaitsee Tokiossa.


 3. Siinä Helenius osoitti eri maiden vakuutusyhtiöiden kuolleisuustilastojen avulla, että täysraittiit elivät alkoholin kohtuukäyttäjiä pidempään.

Vakuutusyhtiölle lauseessa

Vakuutusyhtiölle on muunnos sanasta vakuutusyhtiö, alta löydät esimerkkilauseita sanalle vakuutusyhtiölle.


 1. Tuhopolttaja sai tammikuussa 2003 viiden vuoden vankeustuomion törkeästä tuhotyöstä, ja hänet määrättiin maksamaan vakuutusyhtiölle ja seurakunnalle noin 1,3 miljoonan euron korvaukset.

Vakuutusyhtiön lauseessa

Vakuutusyhtiön on muunnos sanasta vakuutusyhtiö, alta löydät esimerkkilauseita sanalle vakuutusyhtiön.


 1. Gaussin isä Gebhard Dietrich Gauss teki elämänsä aikana puutarhurin, muurarin, teurastajan ja vakuutusyhtiön varainhoitajan apulaisen töitä.

Vakuutusyhtiössä lauseessa

Vakuutusyhtiössä on muunnos sanasta vakuutusyhtiö, alta löydät esimerkkilauseita sanalle vakuutusyhtiössä.


 1. Eastman työskenteli aluksi vähäpätöisissä tehtävissä kahdessa eri vakuutusyhtiössä, mutta 19-vuotiaana hän pääsi pankkiin toimistotyöntekijäksi.

Vakuutusyhtiöstä lauseessa

Vakuutusyhtiöstä on muunnos sanasta vakuutusyhtiö, alta löydät esimerkkilauseita sanalle vakuutusyhtiöstä.


 1. Gresham-palatsi on saanut nimensä vakuutusyhtiöstä, jonka toimitiloiksi se rakennettiin vuonna 1907.


 2. He tylsistyivät nopeasti elämäänsä ja päättivät muuttaa Texasiin, mutteivät viihtyneet siellä ja muuttivat takaisiin New Yorkiin, jossa Milk sai töitä vakuutusyhtiöstä.

Vakuutusyhtiöt lauseessa

Vakuutusyhtiöt on muunnos sanasta vakuutusyhtiö, alta löydät esimerkkilauseita sanalle vakuutusyhtiöt.


 1. Hän myös tuki lakia, joka velvoitti vakuutusyhtiöt kattamaan säännölliset mammografiat.


 2. Sitä pidettiin niin turvallisena, että jotkin vakuutusyhtiöt olivat jopa alentaneet 747-koneiden vakuutusmaksuja.


 3. Useat suomalaiset pörssiyhtiöt ja lähes kaikki Suomen keskeiset pankit ja vakuutusyhtiöt pitävät Helsinkiä kotipaikkanaan.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ vakuutustoiminta vala ››

Yleistä "vakuutusyhtiö" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle vakuutusyhtiö ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "vakuutusyhtiö" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "vakuutusyhtiö" käytöstä.