Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita vala

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle vala tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään vala lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "vala".

Vala lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan vala käyttöä lauseessa.


  1. Sotilaiden mielestä Eumeneen vala oli parempi.


  2. Keskeneräiseksi ilman viimeistelyä ja signeerausta jäi poliittinen maalaus Väärä vala, joka esitti Nikolai II:n näköistä miestä vannomassa väärää valaa sormet Raamatulla ja vieressään Suomea kuvaava nainen.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ vakuutusyhtiö valaa ››

Yleistä "vala" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle vala ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "vala" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "vala" käytöstä.