Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita vetämänä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle vetämänä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään vetämänä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "vetämänä".

Vetämänä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan vetämänä käyttöä lauseessa.


  1. Pyörätuoli liikkui takaa työntämällä, tai edestä aasin tai pienikokoisen hevosen vetämänä.


  2. FitzGeraldin vetämänä Fine Gael sai parhaan vaalituloksensa 50 vuoteen vuoden 1981 vaaleissa.


  3. Tuomio ”vedetään, hirtetään ja paloitellaan” sisälsi nöyryyttävän kuljetuksen hevosten vetämänä.


  4. Uusien suurhittien vetämänä kokoelma nousi myyntilistoille ja se sai hyvin myönteiset arvostelut.


  5. Lintu voi myös paleltua kuoliaaksi jouduttuaan liian suuren saaliskalan vetämänä kylmään veteen ja noustuaan sitten yhtä lailla kylmään ilmastoon.


  6. Suomi elpyi tuhansia yrityksiä kaataneesta lamasta ja suurtyöttömyydestä erityisesti uusien kasvualojen vetämänä: informaatioteknologia, matkapuhelimet ja telekommunikaatiopalvelut siivittivät Suomen talouskasvua.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ vetämän vetämässä ››

Yleistä "vetämänä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle vetämänä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "vetämänä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "vetämänä" käytöstä.