Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita vierailla

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle vierailla tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään vierailla lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "vierailla". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan vierailla eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat vieraillaan ja vieraillakseen. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan vierailla taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Vierailla lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan vierailla käyttöä lauseessa.


 1. Samalla hän voisi myös vierailla Redjoen siirtokunnassa.


 2. Tämän jälkeen Trajanus päätti vielä vierailla Babylonissa.


 3. Kesäkuussa 1991 suomalaiset saivat luvan vierailla Seiskarissa.


 4. Niinpä toipumislomansa lopulla hän saattoi vierailla Pariisissa.


 5. Asianharrastajien keskuudessa tuli jopa muodikkaaksi vierailla Mytilenessä.


 6. Uros alkaa helmi-maaliskuussa vierailla eri naaraiden reviireillä ja pesissä.


 7. Hänen vankeusaikanaan vain hänen vaimonsa sallittiin vierailla hänen luonaan.


 8. Korkeakoulut tarjoavat opetusta myös vierailla kielillä, pääasiassa englanniksi.


 9. Rakennusta on peruskorjattu viimeksi 1997–1998, ja siellä voi vierailla kesäkuukausina.


 10. Vuonna 1942 Smith aikoi vierailla ystäviensä luona New Yorkissa, mutta matka peruuntui.


 11. Armeija määräsi tarkat säännöt, joita oli noudatettava, jos puistossa halusi vierailla.


 12. Ainoa henkilö joka sai luvan vierailla laivassa oli englantilainen konsuli Henry Veitch.


 13. Euroopan unionin kansalaiset voivat vierailla Ranskan Polynesiassa kolme kuukautta ilman viisumia.


 14. Kiertueiden aikana Jacksonilla oli usein tapana vierailla sairaaloissa ja tehdä niille lahjoituksia.


 15. Lajia on haitannut myös hakattujen alkuperäismetsien korvaaminen nopeasti kasvavilla vierailla puulajeilla.


 16. Pian hän kuitenkin ymmärsi, että tarvitsisi Newtonin apua, ja alkoi vierailla säännöllisesti Newtonin luona.


 17. Viron itsenäistyttyä uudelleen vuonna 1991 vironruotsalaisille oli jälleen mahdollista vierailla kotiseuduillaan.


 18. Pelastaakseen prinsessan Mario ja Luigi alkavat vierailla yksitellen Bowserin ja tämän lasten omistamissa hotelleissa.


 19. Bush ei ehtinyt sota-aikana kovin usein vierailla maatilallaan mutta haaveili toimivansa sivutoimisena maanviljelijänä.


 20. Sen seurauksena alueella alkoi vierailla enemmän laivoja, joilta Hongi saattoi ostaa työkaluja ja aseita ruokaa vastaan.


 21. Sýmillä ei ole paljon viihdettä tarjolla, ja iltaisin ihmisillä on pääasiassa tapana vierailla kahviloissa ja tavernoissa.


 22. Hongkong houkutti kauppiaita Kantonista ja brittien lisäksi myös muut ulkomaalaiset alkoivat vierailla Hongkongin satamassa.


 23. Booth ja kuusi muuta salaliittolaista olivat valmiina sieppaamaan Lincolnin sotasairaalassa, jossa hänen oli määrä vierailla 30.


 24. Museo välittää tietoa myös Internetin välityksellä ja järjestää liikkuvia näyttelyitä niille, jotka eivät voi vierailla itse museossa.


 25. Sen tehtävänä oli vierailla eri paikkakunnilla sekä selvittää, minkälaista varustusta joukot tarvitsevat toimiessaan kaukana pohjoisessa.


 26. Wayne Saward -niminen hitsaaja rakensi vuonna 1984 paikalle muistomerkin raudasta ja betonista, ja sen jälkeen paikalla alkoi vierailla enemmän ihmisiä.


 27. Hän olisi vielä vanhoilla päivillään halunnut vierailla Suomessa, mutta aie ei toteutunut, sillä Sadri Maksudi Arsal kuoli helmikuussa 1957 Istanbulissa.


 28. Athene myös rohkaisee Telemakhosta taisteluun Penelopen kilpakosijoita vastaan, sekä antaa hänelle neuvon vierailla Pyloksella ja Spartassa hankkimassa tietoja isästään.


 29. Lonely Planet -matkaopas on sijoittanut Alsacen alueen ensimmäiselle sijalle listauksessa maailman kymmenestä parhaasta alueesta, joissa matkailijan kannattaa vierailla.


 30. Saarella alkoi vierailla newyorkilaisia teatterinäyttelijöitä, oman aikansa suuria kuuluisuuksia, ja 1800-luvun loppuun mennessä matkailusta oli tullut sen merkittävin työllistäjä.


 31. Bowie oli kiinnostunut levyttämään vierailla kielillä, ja lisäksi Italiassa oli julkaistu kahden pojan esittämä, hyvin toteutettu käännösversio, jonka pelättiin uhkaavan alkuperäislevytyksen menestystä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/William_Francis_Butler, https://fi.wikipedia.org/wiki/Trajanus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Seiskari, https://fi.wikipedia.org/wiki/Claude_Alexandre_de_Bonneval, https://fi.wikipedia.org/wiki/Bilitisin_laulut, https://fi.wikipedia.org/wiki/Liito-orava, https://fi.wikipedia.org/wiki/Watchman_Nee, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Emil_Danielssonin_erämaa-ateljee, https://fi.wikipedia.org/wiki/Clark_Ashton_Smith, https://fi.wikipedia.org/wiki/Yellowstonen_kansallispuisto, https://fi.wikipedia.org/wiki/Madeiran_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ranskan_Polynesia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson, https://fi.wikipedia.org/wiki/Nilgirinlanguri, https://fi.wikipedia.org/wiki/Isaac_Newton, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vironruotsalaiset, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hotel_Mario, https://fi.wikipedia.org//wiki/Vannevar_Bush, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hongi_Hika, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sými, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hongkongin_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Abraham_Lincolnin_murha, https://fi.wikipedia.org/wiki/Anne_Frank, https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksan_interventio_Suomen_sisällissodassa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Woodstock, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sadri_Maksudi_Arsal, https://fi.wikipedia.org/wiki/Odysseia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Strasbourg, https://fi.wikipedia.org/wiki/Nantucket, https://fi.wikipedia.org/wiki/Space_Oddity_(kappale)

Vieraillaan lauseessa

Vieraillaan on muunnos sanasta vierailla, alta löydät esimerkkilauseita sanalle vieraillaan.


 1. Lisäksi vieraillaan lumilautailutapahtumissa ja -keskuksissa sekä Suomessa että ulkomailla ja annetaan vihjeitä sekä yksinkertaisten että vaikeiden lumilautatemppujen tekemiseen.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Aleksi_Litovaara_Snowboarding

Vieraillakseen lauseessa

Vieraillakseen on muunnos sanasta vierailla, alta löydät esimerkkilauseita sanalle vieraillakseen.


 1. Englannin shakkiliitto oli kuitenkin, Morphyn lähdettyä jo matkalle, siirtänyt Birminghamin turnauksen elokuuhun, joten Morphy matkusti Lontooseen vieraillakseen shakkikerhoissa ja haastaakseen Stauntonin otteluun.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Paul_Morphy

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ vierailivat vieraille ››

Yleistä "vierailla" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle vierailla ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "vierailla" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "vierailla" käytöstä.