Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita vihoissaan

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle vihoissaan tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään vihoissaan lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "vihoissaan".

Vihoissaan lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan vihoissaan käyttöä lauseessa.


  1. Isä oli kuitenkin vihoissaan, kun pojasta ei tulisikaan työläistä.


  2. Aemilianus ilmoitti kuitenkin gooteille, että maksut lopetetaan kokonaan, jonka jälkeen goottien lähetystö poistui vihoissaan.


  3. Hän paljasti, että hänen ensimmäinen pokémoninsa oli Wurmple, jonka hän hylkäsi nuorena, koska oli vihoissaan ottelun häviämisestä.


  4. Niin hänen ollessa uhraamassa Zeukselle Parnassos-vuorella, Afrodite vihoissaan langetti heille vastustamattoman intohimon toisiaan kohtaan.


  5. Ilmeisesti palon sytytti pohjakerroksen huoneessaan skitsofreninen potilas, joka oli vihoissaan siitä, että hänet lukittiin yöksi huoneeseensa.


  6. Heti paviljongin valmistumisen jälkeen Ahola-Valo riitautui paikallisen kommunistisen puolueen komissaarin kanssa ja lähti vihoissaan Minskistä.


  7. Afrodite odotti, että pari kulkisi jonkun temppelin ohitse, ja sitten hän vihoissaan langetti heille vastustamattoman intohimon toisiaan kohtaan.


  8. Löydettyään meren rannasta sopivan lohkareen Killi ei kuitenkaan enää löytänyt takaisin kirkolle, joten hän paiskasi vihoissaan kalliolohkareen Ruissalon edustalle.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Carl_Friedrich_Gauss, https://fi.wikipedia.org/wiki/Aemilianus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Pokémon-sarjan_mestareista_ja_eliittinelosista, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hippomenes, https://fi.wikipedia.org/wiki/Davenportin_sairaalapalo, https://fi.wikipedia.org/wiki/Aleksanteri_Ahola-Valo, https://fi.wikipedia.org/wiki/Atalante, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kukkarokivi

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ vihkosta vihollinen ››

Yleistä "vihoissaan" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle vihoissaan ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "vihoissaan" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "vihoissaan" käytöstä.