Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita voikin

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle voikin tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään voikin lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "voikin".

Voikin lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan voikin käyttöä lauseessa.


 1. Pienestä määrästä alkoholia voikin olla hyötyä erityisesti tarkkuuslajeissa.


 2. Kauhuelokuvien keskeisenä teemana voikin nähdä normaaliuden ja toiseuden ristiriidan.


 3. Suudelmaa pidetään yleisesti turvallisena ja jopa hyödyllisenä toimintana, vaikka se voikin levittää taudinaiheuttajia.


 4. C-kaari ei vaadi radiologin tai röntgenhoitajan läsnäoloa, vaikka radiologi voikin avustaa vaikeiksi osoittautuvissa tapauksissa.


 5. Kappaleen sanoitukset syntyivät nopeasti, ja esimerkiksi Vexi Salmen mielestä useiden tuntien hiominen voikin viedä luomiselta tuoreuden.


 6. Chilellä on melko hyvä maine lehdistönvapauden suhteen, ja media voikin kritisoida uutisissaan hallitusta sekä käsitellä muita arkoja aiheita.


 7. Vaikka perusajatus hahmosta voikin olla vanha, sen ympärille on myöhemmin saattanut liittyä aineksia sekä Odinista että kristinuskon paholaisesta.


 8. Veden osalta käy vielä yleensä niin, että se vain nopeuttaa katolla olevan lumen sulamista, joten lumikuorma voikin päinvastoin entisestään keventyä.


 9. Aavikoitumista voikin tapahtua aavikkojen reuna-alueiden lisäksi esimerkiksi pelloilla, kaupunkien ympärillä ja eläinten juottopaikkojen läheisyydessä.


 10. Lain voikin nähdä myös älyllisenä ja toiminnallisena työkaluna, jonka avulla henkiset ja taloudelliset resurssit kohdistetaan parhaalla mahdollisella tavalla.


 11. Pedon suuret kulmahampaat mahdollistavat tehokkaan tappamisen, ja se voikin ottaa hengiltä paljon itseään suurempia eläimiä kuten villisikoja ja hirvieläimiä.


 12. Pelaajan tulee katsoa myös liikkumistaan tarkkaan; liikkuminen pehmeällä matolla hiljaisempaa kuin kovalla marmorilla, ja kovaäänisiä pintoja voikin vaimentaa sammalnuolella.


 13. Paviljongin kultausta voikin pitää myös vertauskuvallisena, jolloin ylellinen ulkonäkö oli pikemminkin sivutuote: kultaisen rakennuksen tarkoitus oli ilmentää hyveellisyyttä.


 14. Syklitsiini ehkäisee matkapahoinvointia melko tehokkaasti jo 15 mg kerta-annoksena suositus on 50 mg:n kerta-annos ja annoskoon pienentäminen voikin näin ollen ehkäistä haitallisia sivuvaikutuksia.


 15. McArthurin mukaan yksi syy afrikkalaistaustaisten juoksijoiden menestymiselle voikin olla ACTN3:n ja muiden juoksunopeuden kannalta hyödyllisten perinnöllisten ominaisuuksien keskittyminen tietylle alueelle.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ voikaan voikkogeenin ››

Yleistä "voikin" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle voikin ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "voikin" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "voikin" käytöstä.