Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita voimataloudessa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle voimataloudessa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään voimataloudessa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "voimataloudessa".

Voimataloudessa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan voimataloudessa käyttöä lauseessa.


  1. Säännöstelytoimisto otti kantaa vedenpinnan korkeusvaihtelujen haittavaikutuksiin maataloudessa, metsätaloudessa, laivaliikenteessä, uitossa ja voimataloudessa.


  2. Kun ylimääräiset tulvajuoksutukset aiheuttivat rahallisia menetyksiä ja kun ennakoivat juoksutukset lisäsivät energiantuotannossa tuottoa, katsottiin hyötyjen ja haittojen menevän voimataloudessa lähes tasan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Saimaan_juoksutussääntö

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ voimatalouden voimatasapaino ››

Yleistä "voimataloudessa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle voimataloudessa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "voimataloudessa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "voimataloudessa" käytöstä.