Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita vuorovaikutukset

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle vuorovaikutukset tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään vuorovaikutukset lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "vuorovaikutukset".

Vuorovaikutukset lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan vuorovaikutukset käyttöä lauseessa.


  1. Standardimalli sisältää kuitenkin kaikki muut vuorovaikutukset paitsi gravitaation.


  2. Säieteoriat ovat ehdokkaita niin sanotuksi suureksi yhtenäisteoriaksi, joka yhdistäisi kaikki vuorovaikutukset.


  3. Perimmäisenä pyrkimyksenä fysiikassa on luoda niin sanottu kaiken teoria, joka selittäisi kaikki luonnon vuorovaikutukset.


  4. Pelin ohjaaja Greg LoPiccolo kuvaili maaliskuussa pelin tilaa simulaattoriksi, jossa yhdistyivät fysiikka sekä realistiset vuorovaikutukset pelimaailman kanssa.


  5. He kehittivät ensimmäiset toimivat mallit Maan ilmastosta, minkä ansiosta oli ensimmäistä kertaa mahdollista huomioida ilmakehän ja valtamerten väliset monimutkaiset vuorovaikutukset.


  6. Suuressa mittakaavassa kaikkeuden sähkömagneettiset vuorovaikutukset kuitenkin usein kumoavat toisensa, joten suuren mittakaavan rakennetta hallitsee voimista ylivoimaisesti heikoin, gravitaatio.


  7. Tämä johtuu siitä, että veteen liukenemattomat orgaaniset lähtöaineet muodostavat pisaroita ja pisaroiden vuorovaikutukset veden kansa kokoavat ne yhteen, jolloin lähtöaineiden kohtaavat toisensa paremmin.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Fysiikka, https://fi.wikipedia.org/wiki/Thief:_The_Dark_Project, https://fi.wikipedia.org/wiki/Syukuro_Manabe, https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmankaikkeus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Diels–Alder-reaktio

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ vuorovaikutuksesta vuorovaikutuksia ››

Yleistä "vuorovaikutukset" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle vuorovaikutukset ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "vuorovaikutukset" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "vuorovaikutukset" käytöstä.