Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita vuosikasvaimista

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle vuosikasvaimista tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään vuosikasvaimista lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "vuosikasvaimista".

Vuosikasvaimista lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan vuosikasvaimista käyttöä lauseessa.


  1. Paiutet hauduttivat lehdistä ja vuosikasvaimista teetä, jolla hoidettiin vilustumista sekä reumatismia.


  2. Myös ihmiset ovat jo pitkään käyttäneet keltakoivua ravinnokseen keittämällä siirappia sen mahlasta ja teetä sen vuosikasvaimista ja jällestä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Virginiantuomi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Keltakoivu

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ vuosikasvaimien vuosikasvainten ››

Yleistä "vuosikasvaimista" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle vuosikasvaimista ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "vuosikasvaimista" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "vuosikasvaimista" käytöstä.