Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita yhteenkuuluvuutta

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle yhteenkuuluvuutta tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään yhteenkuuluvuutta lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "yhteenkuuluvuutta". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan yhteenkuuluvuutta eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat yhteenkuuluvuuttaan. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan yhteenkuuluvuutta taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Yhteenkuuluvuutta lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan yhteenkuuluvuutta käyttöä lauseessa.


  1. Hän ei tunne yhteenkuuluvuutta kehenkään ja ponnistelee ymmärtääkseen kuka hän on.”.


  2. Näiden ominaisuuksien vuoksi Turussa koetaan yhteenkuuluvuutta mainittuihin kaupunkeihin.


  3. Suurin syy leiriytyä yhteen oli inhimillinen tarve korostaa sosiaalista yhteenkuuluvuutta.


  4. Asukkaat kokivat yhteenkuuluvuutta lähinnä oman maakunnan tai kihlakunnan asukkaiden kanssa.


  5. Sävellyksen valinnalla haluttiin korostaa liiviläisten yhteenkuuluvuutta suomalaisten ja virolaisten kanssa.


  6. Yleisiä etnistä yhteenkuuluvuutta kuvaavia tai pejoratiivisia sanoja ovat homeboy, brother, bloods, nigga ja honkie.


  7. NVR:n tarkoituksena oli sen sääntöjen mukaan vahvistaa suomalaisen nuorison kansallista ja poliittista yhteenkuuluvuutta.


  8. Toisaalta lehti ylläpiti suomalaissiirtolaisten yhteenkuuluvuutta, toisaalta se kannatti työtätekevien kansainvälistä solidaarisuutta ja pyrki sulauttamaan lukijansa amerikkalaiseen työväenluokkaan.


  9. Nuoret liittyvät jengeihin yleensä niiden houkuttelevuuden vuoksi: jengin jäsenyys antaa mainetta ja asemaa, ystäviä, rahaa, huumeita, jännitystä sekä kulttuurista ylpeyttä ja yhteenkuuluvuutta kulmakunnan kanssa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Dakota_Blue_Richards, https://fi.wikipedia.org/wiki/Turku, https://fi.wikipedia.org/wiki/Comanchet, https://fi.wikipedia.org/wiki/Viron_muinaismaakunnat, https://fi.wikipedia.org/wiki/Maamme, https://fi.wikipedia.org/wiki/Afrikkalaisamerikkalainen_englanti, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Kansallissosialistinen_Työjärjestö, https://fi.wikipedia.org/wiki/Toveri_(yhdysvaltalainen_lehti), https://fi.wikipedia.org/wiki/Katujengi

Yhteenkuuluvuuttaan lauseessa

Yhteenkuuluvuuttaan on muunnos sanasta yhteenkuuluvuutta, alta löydät esimerkkilauseita sanalle yhteenkuuluvuuttaan.


  1. He ilmentävät pukeutumisellaan paitsi nöyryyttään, myös yhteenkuuluvuuttaan ja keskinäistä tasa-arvoaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Amissit

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ yhteenkuuluvuus yhteenkään ››

Yleistä "yhteenkuuluvuutta" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle yhteenkuuluvuutta ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "yhteenkuuluvuutta" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "yhteenkuuluvuutta" käytöstä.