Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita yksikköinä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle yksikköinä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään yksikköinä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "yksikköinä".

Yksikköinä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan yksikköinä käyttöä lauseessa.


  1. Näin ollen magneettinen alkeisvaraus olisi SI-järjestelmän yksikköinä 4,136 · 10 Wb.


  2. Tästä Paul Dirac päätteli vuonna 1932, että mikäli magneettinen monopoli olisi olemassa, olisi sähkövarauksen esiinnyttävä tietynkokoisina yksikköinä.


  3. Harry Ferguson pyrki poistamaan ongelmat, joita ilmaantui käytettäessä traktoria ja auraa hevosvetoisen auran tapaan toisistaan erillisinä yksikköinä.


  4. Kunkin vaalipiirin alueella asuu keskimäärin 103 000 asukasta, ja ne toimivat paitsi valtiollisten vaalien vaalipiirinä, myös monenlaisten tilastointien yksikköinä.


  5. Jokainen .beat vastaa yhtä Ranskan vallankumouksen aikaan käytettyä kymmenlukuun perustuvaa minuuttia ja kestää tavanomaisen ajanmittauksen yksikköinä ilmaistuna 86,4 sekuntia.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Magneettinen_monopoli, https://fi.wikipedia.org/wiki/Harry_Ferguson, https://fi.wikipedia.org/wiki/Birmingham, https://fi.wikipedia.org/wiki/Swatch_Internet_Time

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ yksikköihin yksikköjen ››

Yleistä "yksikköinä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle yksikköinä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "yksikköinä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "yksikköinä" käytöstä.