Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita yleisurheilija

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle yleisurheilija tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään yleisurheilija lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "yleisurheilija". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan yleisurheilija eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat yleisurheilijaa, yleisurheilijaksi, yleisurheilijan ja yleisurheilijat. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan yleisurheilija taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Yleisurheilija lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan yleisurheilija käyttöä lauseessa.


 1. Hän oli parhaiten sijoittunut yleisurheilija.


 2. Mosambikin ainoa olympiamitalisti on yleisurheilija Maria Mutola.


 3. Maan ensimmäinen olympiavoittaja oli Atlantan 1996 olympialaisissa seitsenottelun voittanut yleisurheilija Ghada Šu’a’.


 4. Klišina oli ainut venäläinen yleisurheilija, jolle annettiin oikeus osallistua Rion olympialaisiin 2016 poikkeusluvalla.


 5. Saint Kitts ja Nevisin menestyksekkäin yleisurheilija on pikajuoksija Kim Collins, 100 metrin maailmanmestari vuoden 2003 MM-kilpailuista.


 6. Angolan ehkä tunnetuin yleisurheilija on João N'Tyamba, joka on osallistunut kuusiin eri olympialaisiin ja oli maansa lipunkantajana Pekingin kisoissa 2008.


 7. Juoksijoiden kuninkaaksi ja Lentäväksi suomalaiseksi nimetty Nurmi on kesäolympialaisten historian kolmanneksi menestynein urheilija ja menestynein yleisurheilija.

Yleisurheilijaa lauseessa

Yleisurheilijaa on muunnos sanasta yleisurheilija, alta löydät esimerkkilauseita sanalle yleisurheilijaa.


 1. Sen joukkueessa on ollut 2–7 yleisurheilijaa, mutta se ei ole saanut yhtäkään olympiamitalia.


 2. Komorit osallistui Lontoon vuoden 2012 kesäolympialaisiin joukkueella, johon kuului kaksi yleisurheilijaa ja yksi uimari.


 3. Guinea-Bissau osallistui olympiakisoihin ensimmäisen kerran itsenäisenä valtiona Atlantassa 1996, jolloin maa lähetti kisoihin kolme miesurheilijaa: kaksi yleisurheilijaa ja yhden painijan.

Yleisurheilijaksi lauseessa

Yleisurheilijaksi on muunnos sanasta yleisurheilija, alta löydät esimerkkilauseita sanalle yleisurheilijaksi.


 1. Hänet valittiin samana vuonna Unkarin vuoden yleisurheilijaksi.

Yleisurheilijan lauseessa

Yleisurheilijan on muunnos sanasta yleisurheilija, alta löydät esimerkkilauseita sanalle yleisurheilijan.


 1. Rudolf-Harbig-Stadion nimettiin saksalaisen yleisurheilijan, Rudolf Harbigin, mukaan vuonna 1951.

Yleisurheilijat lauseessa

Yleisurheilijat on muunnos sanasta yleisurheilija, alta löydät esimerkkilauseita sanalle yleisurheilijat.


 1. Kansainvälinen yleisurheiluliitto valitsi vuonna 1999 vuosisadan yleisurheilijat.


 2. Yksilölajeista uimarit, pyöräilijät, yleisurheilijat, soutajat ja purjehtijat ovat saaneet useita olympiamitaleita; eniten kultamitaleita (viisi) on saanut uimari Ian Thorpe.


 3. Tunnettuja botswanalaisia urheilijoita ovat muun muassa yleisurheilijat Gable Garenamotse, Kabelo Kgosiemang ja Amantle Montsho, joista viimeksi mainittu voitti 400 metrin juoksun maailmanmestaruuden vuonna 2011.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ yleistä yleisurheilijoita ››

Yleistä "yleisurheilija" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle yleisurheilija ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "yleisurheilija" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "yleisurheilija" käytöstä.