Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita yllättäviä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle yllättäviä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään yllättäviä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "yllättäviä".

Yllättäviä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan yllättäviä käyttöä lauseessa.


  1. Aluksi sillä tarkoitettiin elokuvia, jotka sisälsivät jännittäviä tilanteita ja yllättäviä juonenkäänteitä.


  2. Luxenbergin tulokset ovat yllättäviä, mutta eivät ole saavuttaneet yleistä hyväksyntää arabistien keskuudessa.


  3. Beatlesin lauluissa onkin runsaasti epätavallisia ja yllättäviä sointukulkuja, mikä antaa yhtyeen musiikille omaleimaista luonnetta.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ yllättänyt yllättävä ››

Yleistä "yllättäviä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle yllättäviä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "yllättäviä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "yllättäviä" käytöstä.