Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ympärysvaltoja

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ympärysvaltoja tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ympärysvaltoja lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ympärysvaltoja".

Ympärysvaltoja lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ympärysvaltoja käyttöä lauseessa.


  1. Arkkienkeli Mikaelin luostarista tuli miehityksen aikana vakoilukeskus, josta vakoiltiin ympärysvaltoja.


  2. Esimerkiksi Osmanien valtakunta tulkitsi käyvänsä jihadia ympärysvaltoja vastaan ensimmäisessä maailmansodassa.


  3. Besantin johtama liike katsoi Saksan edustavan sodassa "mustia voimia", minkä perusteella oli oikein tukea ympärysvaltoja.


  4. Hän piti ympärysvaltoja sodan ilmeisinä voittajina, minkä lisäksi mahdollisessa sodassa Afganistan olisi miltei kokonaan brittien ja venäläisten ympäröimä.


  5. Sulttaani oli myös julistanut jihadin ympärysvaltoja vastaan, mikä ainakin teoriassa velvoitti myös afgaaneja, vaikka käytännön vaikutusta julistuksella ei ollutkaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Sými, https://fi.wikipedia.org/wiki/Jihad, https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Ervast, https://fi.wikipedia.org/wiki/Habib_Allah_Khan

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ympärysvaltoihin ympärysvaltojen ››

Yleistä "ympärysvaltoja" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ympärysvaltoja ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ympärysvaltoja" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ympärysvaltoja" käytöstä.